Openingstijden
di t/m vrij: 08.00 - 17.00 u
za: 08.30 - 16.00 u
zondag en maandag gesloten
Buiten sluitingstijden op afspraak.

Van 4 t/m 25 september wegens verbouwing gesloten!
Winkel

Meer buitenplezier met de BP Gas Light.

Tot ruim 50% minder gewicht, dubbel plezier. BP Gas Light, voor een aangenaam en actief buitenleven. De ideale gasfles die past bij een hedendaagse comfortabele manier van leven. Door zijn lichte gewicht kan de BP Gas Light met weinig inspanning in de camper,caravan of aan boord van een boot getild worden. En dankzij de transparante kunststof weet u altijd hoeveel gas nog aanwezig is.

Sterk, comfortabel te gebruiken en veilig De BP lichtgewicht gasfles is geheel vervaardigd uit hightech synthetisch materiaal en is als volgt opgebouwd: HDPE voering (binnenwand, uit één geheel vervaardigd), met daaromheen een gewonden glasvezel versterking. Het geheel is gefixeerd met een kunsthars. Doordat de voering uit één geheel vervaardigd is en geen lasnaden of lijmverbindingen bevat, wordt - mede door de glasvezelversterking - een enorm sterke, veilige en toch lichte constructie verkregen. Een moderne behuizing, eveneens vervaardigd uit HDPE, voorzien van comfortabele handgrepen, zorgt voor de finishing touch en makkelijke handelbaarheid van de fles. Door een uitgekiende vormgeving is de fles makkelijk stapelbaar, wat vooral bij opslag veel voordeel biedt. De kunststof behuizing is eenvoudig te reinigen.

Hoe wordt met een "oud" statiegeldbewijs van € 75,= omgegaan? Voor de gebruikers met een oud statiegeldbewijs van € 75,= geldt: De BP Gas Light 10 kg gebruiker blijft te allen tijde recht houden op teruggave van het volledige statiegeldbedrag van € 75,=. Dit bedrag staat als zodanig vermeld op het statiegeldbewijs. Voor de BP Gas Light 5 kg gebruiker vindt er volgens de oude regeling wel een afschrijving plaats, echter maximaal tot een bedrag van € 55,=, waar de oude regeling tot € 15,= afschrijft. Afschrijving tot een bedrag hoger dan € 55,= kan uiterlijk tot medio oktober 2010 van toepassing zijn. Daarna ontvangt iedere BP Gas Light 5 kg gebruiker € 55,= retour bij inlevering van de fles met statiegeldbewijs.
hit counter for tumblr